Hodnocení obchodu

5,0 1094 hodnocení
5
1075x
4
8x
3
6x
2
2x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
Z Avatar autora zabensky | 17.1.2022
vse v poradku
RK Avatar autora Renata Kaplanová (Administrátor) 18.1.2022
Tak to rádi čteme. Děkujeme za Váš nákup.
Avatar autora | 17.1.2022
+ Vše ok.

Vše ok.
R Avatar autora René | 17.1.2022
super
RK Avatar autora Renata Kaplanová (Administrátor) 18.1.2022
Paráda. Děkujeme za hodnocení.
L Avatar autora Libor | 16.1.2022
Super
RK Avatar autora Renata Kaplanová (Administrátor) 18.1.2022
Děkujeme za Váš nákup.
K Avatar autora Karel | 16.1.2022
Super
RK Avatar autora Renata Kaplanová (Administrátor) 18.1.2022
A nadále i bude :o) Děkujeme za Váš čas a nákup.
M Avatar autora Marie | 15.1.2022
vše super!!!
RK Avatar autora Renata Kaplanová (Administrátor) 18.1.2022
Tak to nás moc těší. Děkujeme.
Avatar autora | 15.1.2022
Dobrá komunikace s obchodem
Avatar autora | 14.1.2022
Mají vše co potřebuji
KK Avatar autora Karel Kubeš | 14.1.2022
Krásná práce.
RK Avatar autora Renata Kaplanová (Administrátor) 18.1.2022
Jéééé to je hezké :o) Moc děkujeme!
JK Avatar autora josef kutina | 14.1.2022
nemá chybu
RK Avatar autora Renata Kaplanová (Administrátor) 18.1.2022
Wauuu, moc děkujeme.
O Avatar autora Olga | 14.1.2022
Velká spokojenost :-)
RK Avatar autora Renata Kaplanová (Administrátor) 18.1.2022
Moc jste nás potěšila Vaší spokojeností. Děkujeme za Vás nákup.
Avatar autora | 14.1.2022
Vše proběhlo super.
JP Avatar autora Juraj Petrovský | 13.1.2022
Výborná komunikace. Rychlý obchod. Rozumné ceny.
RK Avatar autora Renata Kaplanová (Administrátor) 18.1.2022
To vše je pro nás na prvním místě, komunikace, rychlost a super ceny a ještě doplním spolehlivost :o) Děkujeme za Váš nákup.
J Avatar autora Jaroslav | 13.1.2022
Vše ok velmi spokojen.
RK Avatar autora Renata Kaplanová (Administrátor) 13.1.2022
Těší nás Vaše spokojenost, děkujeme za Váš nákup.
V Avatar autora Vaclav | 13.1.2022
Bylo to tady bleskove.Sluzby OK.
RK Avatar autora Renata Kaplanová (Administrátor) 13.1.2022
A příště bude zase :o) Děkujeme za Váš nákup.
P Avatar autora Pepa | 13.1.2022
Vše OK.
RK Avatar autora Renata Kaplanová (Administrátor) 13.1.2022
Super. Děkujeme za Váš nákup.
Avatar autora | 13.1.2022
+ rychlost

Avatar autora | 12.1.2022
+ rychlé doručení kvalita aslušné ceny

nemá chybu
Avatar autora | 12.1.2022
Rychlost dodání svářečky na určitý termín. Super domluva s vedoucí e -shopu.
Avatar autora | 12.1.2022
+ Vstřícné a rychlé jednání
- V porovnání s konkurencí, za stejnou věc vyšší cena

Svou nepozorností jsem koupil u obchodu výrobek za 3142,- Kč a u konkurence jsem v té době mohl koupit úplně stejný výrobek za 2544,- Kč. Svojí hloupostí jsem obchod zasponzoroval částkou 598,- Kč.
Avatar autora Jan Škaloud (Administrátor) 13.1.2022
Dobrý den. Mrzí nás Vaše nespokojenost s cenou. Za nás snad jen, že v dnešní době se ceny u výrobců mění snad každou hodinu.. Je tedy možné, že někdo měl na skladě ještě staré zásoby a za nižší ceny. Nebo druhá možnost, a to je častější, že obchody inzerují něco, co ani nemají skladem a neaktualizují ani ceny. Po Vaši objednávce zboží chtějí koupit, přeprodat Vám a zjistí, že už není za původní cenu a tak Vám ho nedodají, že ho právě teď vyprodali.. důvody jsou různé, neznám konkrétní případ či obchod, kde jste viděl. U nás jste kupoval svářečku včetně kukly a i tady je možné, že jste někde viděl stejný obrázek a nižší cenu ale pak by jste se dočetl, že za tu cenu je pouze svářečka a kukla není součástí. Opravdu nevím, jen sdílím vlastní zkušenost a přemýšlím nahlas, protože Vámi napsaná cena je neskutečně nízká, dokonce pro prodejce mínusová. Za nás každopádně moc děkujeme za Váš nákup a ať se Vám daří. S pozdravem Jan Škaloud - jednatel společnosti

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné